Natural Origin Top Coat
Natural Origin Top Coat
Natural Origin Top Coat
Natural Origin Top Coat

Natural Origin Top Coat

5,00
Fiyat : ₺530,00(KDV Dahil)
Barkod : 5901905013049
:

Hibrit manikür etkisine sahip şeffaf üst kaplama ve% 83 doğal kaynaklı bileşen içeren bir formül. Ojenin rengini ve parlaklığını arttırır ve dayanıklılığını birkaç gün uzatır. Ufalanmayı önler ve mekanik hasara karşı korur. Kolay uygulanır. Natural Origin Ojenin hafif ıslak tabakasında kullanılabilir. Hafif yuvarlak uçlu düz, esnek bir fırça, kolay, pürüzsüz ve lekesiz uygulama sağlar.
En iyi sonuçları elde etmek için Natural Origin Baz Kat ve Natural Origin Oje ile kullanın.

Özel Malzemeler:
- şeker pancarı ve şeker kamışından üretilen etil ve butil asetat
- doğal bir plastikleştirici esneklik ve su direnci sağlar; plastikleştirici üretimi için temel hammaddeler şunlardır: mısır, tahıl, şeker pancarı
- pamuk ve biyoetanolden ekstrakte edilen nitroselüloz

 

Nasıl kullanılır:

Manikürünüzün mümkün olduğunca uzun süre dayanması için, boyamadan önce plakanın hazırlanmasına özellikle dikkat edin, yani
- tırnakları törpüleyin ve şekillendirin - tek yönde kesin, kağıt törpü kullanın - doğal bir tırnak plakası için tavsiye ederiz. turuncu törpü - orta taneli veya mavi törpü - çok ince tırnaklar için ince taneli.
-Derileri pH Tırnak Eti Çıkarıcı ve tahta bir çubukla çıkarın.
- Oje sürmeden önce, her zaman tırnakları yağdan arındırmayı unutmayın, Çıkarıcı veya kremden kalan yağlı filmden kurtulmak için ellerinizi yıkayın, bu sayede manikürünüz daha dayanıklı olacaktır.
- Natural Origin oje tabanını uygulayınsonra uygulaDoğal kökenli oje. 2-3 dakika sonra bir kat daha Natural Origin oje sürün . İkinci kat verniğin kurumasını bekleyin ve plakayı parlatmak ve manikürün dayanıklılığını artırmak için Top Coat Natural Origin'i kullanın.

İpuçları & hileler:

- Natural Origin Oje base uygulayın, ardından Natural Origin Oje'yi uygulayın . 2-3 dakika sonra ikinci kat Natural Origin ojeyi sürün. 2-3 dakika daha bekleyin ve Top Coat Natural Origin ile etkiyi artırın.
- Manikürün dayanıklılığını en üst düzeye çıkarmak ve uzun süreli etkinin tadını çıkarmak için tüm seti - taban, vernik ve üst kullanın - 10 güne
kadar manikür, tırnaklarınızın uygun durumunu ve sağlıklı görünümünü garanti eder.

8 ml/0.27 US FL OZ

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR