Kaş Şekillendirici Jel-Brow Shaping Gel
Kaş Şekillendirici Jel-Brow Shaping Gel

Kaş Şekillendirici Jel-Brow Shaping Gel

5,00
Fiyat : ₺500,00(KDV Dahil)
Barkod : 5901905590014
:

 

Küçük ve kusursuz fırçasıyla Kaş Şekillendirici Jel başa çıkması en zor kaşları bile tarar, onarır ve anında sabitler.
Kaşlarınızın şeklini korumak için en sevdiğiniz kaş ürününüzün üzerine veya sabitlemek ve doğal renklerini vurgulamak için doğrudan uygulayabilirsiniz. Suya dayanıklı formülü uzun süre kalıcı bir etki verir ve kaşlarınızı kusursuz bir şekilde uzun süre sabit tutar.

 

 

ipuçları & hileler:

- Jeli, modaya uygun taranmış kaşların etkisi için doğrudan podyumdan başlayarak tüylerin köklerinden yukarıya doğru zikzak bir hareketle uygulayın. Jel, renklerini nazikçe vurgulayacak ve şekillendirme etkisini koruyacaktır.
- Mükemmel tanımlanmış kaşlara önem veriyor musunuz? İnce bir jel tabakası uygulayın ve şekillerini tam olarak şekillendirin. Ardından çapraz bir fırça ile en sevdiğiniz renkli ürünle doldurun. Bu, kaşlarınızı hassas bir şekilde tanımlamanızı ve gün boyunca mükemmel bir şekil elde etmenizi kolaylaştıracaktır. Jel ayrıca uygulanan ürünün yapışmasını artıracaktır.
- Doğal bir etki için kaşlarınızı renkli bir ürünle doldurup şekillendirerek başlayın. Son olarak, zikzak hareketlerle ince bir jel tabakası uygulayın. Hassas fırça, jeli eşit olarak dağıtmanıza ve önceden uygulanmış ürünü kaşların uzunluğu boyunca karıştırmanızı kolaylaştıracaktır.
- Kalın kaşlarınız var ve asi saçlarla ilgili bir sorununuz mu var? Kaş modelleme jeli onları bütün gün evcilleştirecektir. Su geçirmez formül, şekillendirmenizin dayanıklılığını sağlar ve ona doğru şekli verir.
- Makyajı denemek ve modaya uygun bir görünüm elde etmek ister misiniz? Jeli saçın tüm uzunluğu boyunca yayın. Donmadan önce, üzerlerine seçilen süslemeleri veya parıltıları uygulayın. Jel onlara yapışma ve dayanıklılık sağlayacaktır.

 

4 ml/ 0.14 US FL OZ

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR