All In Eye Cream
All In Eye Cream
All In Eye Cream

All In Eye Cream

5,00
Fiyat : ₺770,00(KDV Dahil)
Barkod : 5901905006577
:

15 ml/0.51 US FL OZ

Göz çevresindeki cilt, istenmeyen koyu renkli halkalar ve şişkinlikle mücadelede özel dikkat ve ince bakım gerektirir. All In Eye Cream, kapsüllenmiş kafein ve bir kakao yağı, ascophyllum nodosum özü, üzüm çekirdeği yağı ve chlorella mikro alglerinin bileşimi ile bu kusurları optik olarak azaltmaya yardımcı olur.

Aljinat ve bitki bazlı propandiyol ile zenginleştirilmiş polisakaritler ve gluko-oligosakaritler kompleksi, anında kaldırma hissi sağlar. Etkisi arttırmak için hyaluronik asit ve B3 vitamini cilt elastikiyetini, esnekliğini ve sıkılığını görsel olarak iyileştirir. Krem cildinizin uygun şekilde nemlenmesini sağlamaya yardımcı olur ve cildinizi aşırı nem kaybına karşı koruyarak canlanma hissi bırakır.

Chia yağı ve doğal ekzopolisakkarit mevcudiyeti, cildin yaşlanmasını ve küçük kırışıklıkların görünümünü azaltır. Ürünü kullanırken pürüzsüz, yumuşak bir dokunuş ve görsel olarak geliştirilmiş yapısıyla cildinizin sağlıklı görünümünün tadını çıkarabilirsiniz. ECF vitamini kompleksi ve alfa glukan oligosakkarit ile zenginleştirilmiş All In Eye Cream cildi dış etkenlere karşı korur.

Cildiniz hassas olsa bile All In Eye Cream'in göz altındaki, göz kapaklarındaki ve kaş altındaki yararlarının tadını çıkarın.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR